Outdoorness

She turned her can'ts into cans and her dreams into plans
En sak jag känner med det här att ha "hittat hem" som friluftsmänniska, blir man någonsing nöjd? Vill man bli nöjd? Det känns tråkigt med nöjd. Jag vill bara upptäcka mer.. Jag har så många drömmar om platser jag vill besöka, saker jag vill testa och utmaningar jag vill utmana mig själv med. Det känns fint och jag ska göra allt jag kan för att uppfylla mina drömmar. 
 
Precis såhär! 
 
Förhoppningsvis blir drömmarna till planer som sedan blir verklighet och några av mina drömmar är under planering och inbokade. Det är en del av det härliga med äventyr, stora som små, att ta reda på information, planera och diskutera innan det blir av. 
 
Förutom min utmaning under detta år - En utenatt i månaden 2018 - så kommer jag under jullovet att åka till Abisko med min son. Något som jag ser fram emot massor! Både att utforska Abisko, norrsken, isklättring men också att göra detta tillsammans med Max, min 14-åriga son. 
 
Norrskensspaning i Abisko      Bild från STF
 
Ett annat äventyr som är under planering är Kungsleden sommaren 2019. Jag och min son ska tillsammans med min kompis och hennes son vandra Abisko-Nikkaloukta nästa sommar. Vi vandrade en kort bit, Nikkaloukta-Kebnekaise sommaren 2017 och vi vill tillbaka och visa våra barn den fantastiska natur vi har i norra Sverige. 
Bild från vandringen mot Kebnekaise sommaren 2017
 
Under sommaren ska även jag och en annan kompis åka till Norge och då är det Via ferratan i Loen som är målet. Vi klättrade Via Ferratan på Skuleberget under Utefest och konstaterade båda två att det här vill vi göra mer av! Så planen är att bila till Loen, stanna där några dagar för vandring och klättring. 
 
Underbara, härliga drömmar som nu är planer! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress